John KellyDe nieuwe secretaris van het Amerikaanse 'Deparment of Homeland Security' heeft onlangs aangegeven dat buitenlandse bezoekers die naar de Verenigde Staten willen reizen mogelijk hun wachtwoorden voor hun social media accounts zullen moeten afstaan als voorwaarde om het land in te mogen.

"We want to say, for instance, which websites do you visit, and give us your passwords, so we can see what they do on the internet, if they don't want to give us that information, they don't come in."

Kelly gaf aan dat dit punt weliswaar nog steeds werk-in-uitvoering is en niet noodzakelijkwijs iets is dat men nu direct wil toepassen, maar dat de maatregel van President Donald Trump om mensen uit zeven moslimlanden te weren wel een mogelijkheid geeft om meer serieus dan ooit tevoren te kijken naar mensen die de VS willen inreizen.

telefoonVoIP heb ik in een vorig artikel reeds besproken. Dat artikel is inmiddels oud en voor een deel ook achterhaald.

Tijd dus voor een nieuw overzicht hoe deze technologie in te zetten is om op een zo goedkoop mogelijk manier te bellen.

VoIP is een term die nog niet zo heel lang bestaat en een afkorting is voor Voice over IP, oftewel in gewoon Nederlands spraak over internet. Bellen dus.

Office365
Microsoft's online dienst Office365 heeft vandaag met een ernstige onderbreking te maken gehad. Het was veelal niet mogelijk om in te loggen. Een aantal van de getroffen Microsoft domeinnamen die niet meer bereikbaar waren waren onder andere:

Carnaval
Nu ik een eigen template heb en ik dit template ook kan aanpassen indien gewenst heb ik in verband met de carnaval het template wat feestelijker gemaakt.

 

Alaaf, alaaf, alaaf!

Subcategorieƫn