Vlag van MexicoNog anderhalve week dan is het zover en breekt mijn vakantie aan. Dit jaar gaan we wel heel laat op vakantie, maar dat komt omdat de bestemming deze keer Mexico is en we wilden wachten met de vakantie tot na het orkaanseizoen.

Net zoals andere jaren gebruikelijk was zullen we ook dit jaar weer proberen een reisverslag te maken wat ook nu weer hierte vinden is.

 

Inca piramideVoor hen die niet willen doorklikken naar de hier boven vernoemde site wil ik nog wel verklappen dat de reis zal gaan naar Mexico, Guatemala, Belize en Honduras en dat we een kleine maand wegblijven.

Net zoals de afgelopen twee jaren het geval was zal ook deze reis weer een rondreis worden, met dat verschil dat we deze keer een iets kortere rondreis hebben geboekt (23 dagen) en aansluitend nog een paar dagen voor onszelf extra geboekt hebben. Zo kunnen we nog lekker een paar dagen zelf doen waar we zin in hebben en lekker uitrusten. Ook zal ik gedurende deze periode proberen eens een duikje in het Mexicaanse water te maken.