Piet Paulusma - Kuukseelfkroegetocht 2017Op dinsdag 28 februari 2017 is het weer zover:

De 32e kuukse elfkroegetocht gaat dan weer van start!

Ook voor dit jaar hebben m'n maatje Vincent en ik de kaarten al weer klaarliggen en zullen we ons best doen om in 11 kroegen in totaal 12 drankjes te nuttigen om zo de felbegeerde onderscheiding te verdienen.

Met Piet Paulusma als beschermheer van deze editie van de tocht is het thema Weergaloos!

 

muisVorige week hebben we twee ongenode gasten op bezoek gehad. Dat wil zeggen dat in elk geval twee gasten zichzelf "aangegeven" hebben.

Inmiddels al bijna een week geen nieuwe aanmeldingen meer gehad en de kids willen elke dag gaan kijken of er opnieuw een muis in de klem zit Kwaadaardig

elfkroegetocht

Traditiegetrouw was ik gisteren weer aanwezig bij de Kuukse elfkroegtocht. Alle 20.000 beschikbare kaarten waren verkocht en het was wederom erg druk en ook dit jaar weer erg gezellig; goed om te zien dat zo'n druk bezocht feest nog lekker gemoedelijk kan verlopen. Ik zag op deze nieuwssite dat er slechts vijf aanhoudingen zijn verricht en volgens mij is dat wel typerend voor de carnavalsdinsdag in Cuijk.

Hieronder nog een paar foto's die ik gedurende de dag heb gemaakt. Klik op de foto's om een groter exemplaat te bekijken.

 

kuukse-kroegetocht-2013-1 kuukse-kroegetocht-2013-2 kuukse-kroegetocht-2013-3 kuukse-kroegetocht-2013-4 kuukse-kroegetocht-2013-5 kuukse-kroegetocht-2013-6 kuukse-kroegetocht-2013-7 kuukse-kroegetocht-2013-8

Kuukse elfkroegetocht

Vandaag is het weer zover, de Kuukse elfkroegetocht en wel voor de 28e keer.

Samen met mijn vaste maatje Vincent hebben we dit keer wel vooraf kaarten weten te regelen zodat we niet wederom illegaal het terrein op moeten zien te komen.

Heb even zitten denken hoe lang ik al meedoe op carnavalsdinsdag, maar ik kan het me niet echt herinneren. Ik deed al mee toen ik nog op de HAVO zat en daar was ik in 1993 mee klaar. Ik doe dus al ruim 20 jaar mee.

Sinds vorig jaar moeten er vooraf entreekaarten worden gekocht zodat de drukte ietwat gereguleerd kan worden. Er worden 20.000 kaarten verkocht en zowel vorig jaar als dit jaar waren die al enkele dagen voor carnavals dinsdag uitverkocht. Het belooft in elk geval weer een oergezellige middag te gaan worden.

Subcategorieƫn